Donnerstag, 5. Februar 2015

Štiepačka dreva

Vďaka tomu táto štiepačka ľahko rozštiepi polená z tvrdého dreva dlhé až 130cm. Pozrite si test: sekera vs. Vertikálna elektrická štiepačka dreva.


Príslušenstvo k štiepačkám palivového dreva produktov. Určené k štiepaniu metrovice a kratších kusov dreva.

Prevádskový tlak do 2atmosfér. Svojpomocne zostrojená štiepačka dreva s hydraulikou a prezentácia práce s ňou. AL-KO štiepačky – silné, spoľahlivé a komfortné.


So silnými štiepačkami je príprava . Automatické pílenie a štiepačka Binderberger SSP 5E. Aké výhody má štiepačka dreva ? Hydraulická štiepačka dreva s robustnou konštrukciou a elektromotorom kW a štiepacím výkonom ton, určená na vertikálne delenie narezaného .

Scheppach HL 8je díky své nízko položené základně unikátním produktem v kategorii až tun. Domácnosť a záhrada viac o produkte. Horizontálna štiepačka dreva AL-KO LSH 4. Robustná štiepačka so štiepacou silou ton. SCHEPPACH HL 4je navyše vybavená systémom VARIO, ktorý poskytuje nastavenie dráhy chodu piestu podľa dĺžky polena a tak šetriť pri. Preložiť slovo „ štiepačka dreva “ zo slovenčiny do nemčiny.


Dobrý deň, Štiepačka dreva VARI TON sa objednať žiaľ momentálne nedá. Taktiež mám aj prípravok na kuželovú štiepačka na cirkulár za 10e. MTD LS 5Benzínová štiepačka dreva. Popis: vertikálna štiepačka na drevo . Prezentácia mojej komplexnej odbornej práce (KOPKA).


Ako tému som si zvolil hydraulickú štiepačku dreva. Všetky modely sú v prevedení . Ak vykurujete dom alebo chalupu drevom, alebo len príležitostne zakúrite v krbe, táto malá a zároveň . SCHEPPACH HL 6je navyše vybavená systémom VARIO, ktorý poskytuje nastavenie dráhy chodu piestu podľa dĺžky polena a tak šetriť pri.

HECHT Scheppach VeGA a ďalšie. Zásoby dreva ľahko a lacno.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts