Freitag, 17. April 2015

Parketta árak

Laminált padló széles választéka és 10mm-es vastagságban! Termékeink között különböző fajtájú és minőségű padlóburkolatok közül válogathatnak! Svédpadló, Szalagparketta, Csaphornyosparketta.


Választékunkban jó ár -érték arányú termékeket kínálunk, akár évig terjedő . Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan! Kattintson a parketta árak és választékok megtekintéséhez a képekre: .

A megadott árak euróban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát. Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera biztonságos online . Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Látogasson el budapesti üzleteinkbe, hogy szakembereink személyre szóló ajánlatot és kedvezményeket adhassanak Önnek Áraink bruttó árak , a áfát.


A minőségi intarzia parketta szép, művészi, egyedi és exkluzív megjelenést kölcsönöz a padlóburkolatnak. IPS Király Tömörfa parketták. Intarzia parketta ára – 17.


Rendkívül erős és időtálló tömörfa parketták széles választéka.

A parketta árak és a további áraink jelenleg feltöltés alatt, köszönjük a megértését! Aktuális árakról a mintaboltunkban, vagy telefonon érdeklődhet! Rendezési mód: - Válasszon, Terméknév, Ár , Legújabb termékek. A csaphornyos parketta évszázados tradíciókra épülő, hagyományos, nagy teherbírású burkolatot alkot,. Tölgy csaphornyos parketta.


Az oldalon feltüntetett árak tartalmazzák a -os ÁFA-t. Rendezés: Rendezés népszerűség szerint, Rendezés újdonságok szerint, Rendezés ár szerint: növekvő sorren Rendezés ár szerint:. Mennyibe kerül a laminált, csaphornyos, egzóta, parafa vagy bambusz padló lerakás mára?


Klikk és kész rendszerrel, ragasztás nélkül rakhatók! Fonott bambusz parketta kávé, nagyon szép sötét színben. Széles termékválasztékunkból mindenki megtalálja az otthonába illő parkettát. Legyen szó akár kültérről, vagy beltérről.


Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - parketta elado. Szegezett csaphornyos parketta bontás, m 350. Ragasztott csaphornyos parketta bontás, m 350. Parkettamester - Kivitelezési árak.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts