Dienstag, 23. Juni 2015

Sololit

Surová dřevovláknitá deska vyráběná mokrou cestou. Deska je z jedné strany hladká. POUŽITÍ: nábytkářský průmysl (záda skříní, dna šuplíků) . Popis: Vysoce hustá dřevovláknitá deska, vyrobená z dřevěných vláken za . Velkoplošné materiály rozvážíme pouze ve Zlínském kraji.

Produkt nabízíme v následujících variantách. Sololit surový mm Podkladové desky u OBI. Jsou velkoplošné materiály, které se vyrábějí splstěním speciální rozvlákněné lignocelulózové hmoty mokrou cestou. OBI - všetko pre dom, byt, záhradu a stavbu. Informace k JAF produktům na objednání.


Tabuľa je vyrobená z kvalitného dreva. Na tabuli je možné kresliť aj písať kriedami, ktoré je možné dokúpiť.

Dřevovláknitá deska, sololit je vyrobena mokrou cestou. Jedná se plošný materiál, který je využíván hlavně v nábytkářském průmyslu, především v čalounické . Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Tabule sololit s počítadlem, malá. Dřevěná tabule na trojnožce s počítadlem a naučnými hodinami. Rozměry balení Š×V×H - 470×910×mm.


Can´t you pick up the goods? Do you prefer delivery orders up to you? We will deliver the ordered goods within hours.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat . Surový sololit – dřevovláknitá deska surová, mokré výroby, neopracovaná, jednostranné hladkosti, o hustotě nad g. Surový sololit je surová dřevovláknitá deska, mokré výroby, neopracovaná, jednostranné hladkosti, o hustotě nad g. Oblast použití: Pro další . Zobrazit nákupního asistenta Skrýt nákupního asistenta . Rychlý překlad slova sololit do angličtiny, výslovnost, tvary a příklady užití. SKLADOM AKCIA NA OBJEDNÁVKU.

Anglicko-český slovník zdarma.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts