Dienstag, 2. August 2016

Visoke grede

Visoke grede Plantera so namenjene pridelavi domače zelenjave, sadja in zelišč. Idealne so tudi kot samostojno cvetlično korito za dekoracijo na vašem vrtu, . Določimo pozicijo grede na vrtu. Po principih permakulture visoko gredo na vrt postavimo v smeri sever-jug, na sončno in ne preveč vetrovno . Kot deseto postajo Permakulturnega kroga v Zeleni vasi Ruševec predstavlja permakulturni vrt z visoko gredo.


Ker je jesen primeren čas.

Visoke ali dvignjene grede v vrtu so vse bolj priljubljene. V mestih krasijo atrijske vrtove, večje balkone in terase. Na podeželju jih najdemo na strminah, težje . Zagotovo je najpomembnejša odločitev za . Najnižja cena: Rastlinjaki, tople in visoke grede.


Kakovostne tople grede za vaše pridelke, ki bodo pod dobrimi pogoji toplega okolja uspevali še bolje. Gojenje rastlin v visokih gredah je še posebej primerno za starejše in bolne ljudi. Merkurjev spletni center z bogato in ugodno ponudbo, širokim naborom storitev in najboljšimi nasveti.

Brezplačna dostava nad 1EUR, brezplačno telefonsko . Vrtnarjenje brez mučnega kopanja, pletja in bolečega sklanjanja: z visoko gredo lahko. Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju. Kapilarne grede lahko torej opišemo kot “samo-namakalno korito za rastline na steroidih”. To je torej način gojenja rastlin, kjer voda potuje . V minulih dveh letih so visoke grede zavzele srca slovenskih vrtičkarjev.


V ljubiteljskem vrtnarjenju se čedalje bolj uveljavljajo visoke grede. Morda ste nanje prvič postali pozorni v reportaži iz kakšne tuje revije, kjer je šlo za oblikovni. Tudi zaradi njih se vedno več ljudi odloča za vrtnarjenje, čeravno . V zadnjih letih so visoke grede postale priljubljen spremljevalec vrtičkarjev. Opaziti jih je mogoče povsod. Velikokrat celo na starih kmečkih vrtovih, kjer je . Dvignjene gredice lahko izboljšajo vzgojo in pridelovanje, prihranijo prostor, čas in denar.


Med našimi izdelki so tudi visoke grede. Izdelujemo jih iz slovenskega lesa smreke in bora ali po želji. Pri izdelavi smo razmišljali predvsem o vzdržljivosti lesa .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts