Mittwoch, 4. Oktober 2017

Zunanje žaluzije

Zunanje žaluzije so senčila, ki so primerne za vgradnjo tako na poslovne kot tudi stanovanjske objekte. Obstaja več vrst zunanjih žaluzij, ki se razlikujejo glede . Z njimi preprosto uravnavamo . Trikotne zunanje žaluzije. Unsubscribe from Senčila Oven.


Predokenske zunanje žaluzije omogočajo odlično zaščito pred vročino in modern izgled objekta, zato so zelo priljubljene v sodobni gradnji.

Notranje in zunanje žaluzije nudijo zaščito pred očmi drugih, kot tudi pred nezaželeno sončno svetlobo. ZUNANJE ATON ŽALUZIJE STANDARDNA IZVEDBA. VSR0- približek RAL-u . Poceni zunanje žaluzije izdelane po meri. Podometne zunanje žaluzije se vgradijo po vgradnji oken in pred fasado.


Z zunanjimi žaluzijami enostavno prilagajamo pokritost odprtine okna ali vrat. Priporočamo tudi vgradnjo . Prav tako pa žaluzije zaustavljajo prehod sončne .

Zunanje Krpan žaluzije učinkovito ščitijo notranjost pred vročino. Skladno dopolnjujejo predvsem moderne fasade in poslovne zgradbe. Naklon aluminijastih lamel žaluzije daje dodatno kontrolo svetlobe v prostoru. Notranje žaluzije služijo kot senčilo ali pa kot dekorativni dodatek.


Omogočajo nastavitev naklona lamel in s tem reguliranje osvetlitve prostora. Za natančno uravnavanje svetlobe s spreminjanjem naklona lamel ter obenem dobra zaščita pred vročino, je prava izbira zunanja Krpan . Primerne ze poslovne stavbe in hiše. Z našo široko paleto visokokakovostnih žaluzij lahko vedno dosežete perfektni izgled prostora.


Vse od izmere, montaže in servisa. Pri upravljanju zgibno ročico je strošek vgradnje občutno . Imate vprašanje ali si želite pridobiti ponudbo? Naše podjetje se ukvarja z izdelavo in. S spreminjanjem naklona lamel lahko poljubno uravnavamo osvetljenost prostora, prav tako pa zunanje žaluzije omogočajo zelo dobro zatemnitev. Ker so pri nas še vedno najpogostejša zunanja senčila rolete in zunanje žaluzije , smo poiskali nekaj njihovih prednosti in pomanjkljivosti.


Namreč glede na bližajoči poletni čas in celodnevno sončno pozicijo hiše smo začeli zbirati ponudbe za zunanje žaluzije.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts