Montag, 7. Mai 2018

Drevený obklad

V našej ponuke nájdete drevený obklad zo severského smreku zo Slovenska aj . Tatranský (perodrážka) a zrubový profil. Všetko zo smrekového a borovicového dreva. Profil dodávame s kvalitne . Drevené obklady a krycie lišty.


Drevo dodáva fasáde originalitu, teplo, vôňu a prírodný vzhľad.

Zároveň je prirodzeným ekologickým a tepelným izolantom. Bezplatná inzercia, dreveny obklad predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Predam kvalitny dreveny obklad 1. Dosky poznačené časom sú trendová dekorácia stien.


Rozmer vliesovej tapety je 53 . Palubovky, podlahovky a ich využitie. Masívne drevo a ďalšie prírodné materiály na báze dreva majú aj napriek nástupu moderných trendov .

Surový štiepaný povrch borovicového dreva moreného do medového odtieňu je charakterizujúcím znakom drevených obkladov QUADRO 3. Obklady z borovicového dreva QUADRO MINI sú morené do svetlohnedej farby. Pravidelný štvorcový vzhľad a štiepaný povrch . Objednejte online, dopravu zajistíme nebo si sami vyzvedněte na prodejnách. OBI online a vo Vašej OBI predajni!


Dlhá životnosť a farebná stálosť, v kombinácii s jednoduchou montážou, dodá Vášmu domovu krásny a elegantný vzhľad. Kontrast bukového naolejovaného dreva z čiernou farbou podkladovej dosky je charakteristickým znakom pre drevené obklady. Predám drevený štvorcový kazetový obklad s rozmerom 40xcm.


Materiál svetlé drevo, so zabrúsenými rohmi, vhodný na obklady stropov a stien. Dřevěné obklady do interiéru LunaPanel 15xmm pro obklady stěn a stropů v interiéru. Dodává interiérům vznešený vzhled a zvláštní atmosféru.


Raznica má oproti forme hlavnú výhodu v tom, že na dokončenie dreveného obkladu za 1-dni nepotrebujete 15ks foriem, . Obklad je vhodný ako : drevený obklad medzi kuchynskú linku drevený obklad do kúpeľne a sprchového kúta obklad imitujúci drevo do obývačky imitácia . Drevo vnesie do interiéru pocit tepla a rodinnej pohody. Vliesové tapety majú rozmer 53×105 . Preložiť slovo „ drevený obklad “ z angličtiny do slovenčiny.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts