Dienstag, 20. November 2018

Vonkajšie žalúzie

Vyberajte kvalitné vonkajšie žalúzie od profesionála na trhu. Exteriérové horizontálne žalúzie do plastových i drevených okien alebo na solárny pohon. Nielen funkčným, ale aj elegantným doplnkom vášho domova budú vonkajšie žalúzie.


Nie je náhodou, že sú najčastejšie voleným spôsobom vonkajšieho . Vonkajšie žalúzie dodávame vo viacerých typových vyhotoveniach.

Odborne Vám poradíme pri. Stavbe dodajú špecifický dizajnový rys, ktorý dotvára a často aj . Vyhovujú stavbám, kde box na žalúzie musí byť úzky. Majú nízky hluk pri otváraní a hodia sa . Pred prehriatím interiéru a zbytočným mrhaním peňazí na klimatizáciu dokážu ochrániť rolety aj vonkajšie žalúzie.


Ideálne je, ak sa pre jedny . Regulujte prirodzené svetlo v interiéri a zaistite si doma vždy príjemnú teplotu.

Lamely v tvare Z sú vyrobené z hliníkového profilu, vďaka čomu maximálne odolávajú . Plynulo regulujú prirodzené osvetlenie a chránia pred priamym slnečným žiarením. Celotieniace vonkajšie žalúzie Z-sú najdokonalejším typom vonkajších žalúzií. Pre tepelnú pohodu v týchto teplých dňoch sú k dispozícii dve základné opatrenia - tienenie, alebo chladenie. Pomôžu nám vonkajšie žalúzie ? Umožňujú plynule regulovať prirodzené osvetlenie, zachytávajú priame slnečné žiarenie . Vďaka svojmu umiestneniu pred oknami sú účinnou tepelnou ochranou.


Vyrábame a dodávame žalúzie, našou špecializáciou sú vonkajšie žalúzie , fasádne žalúzie, podmietkové kastlíky pre vonkajšie žalúzie. Hoci sa vonkajšie žalúzie vyrábajú z odolného extrudovaného hliníka, nanášaním nevhodných čistiacich prostriedkov ich môžete natrvalo . U nás za skvelé ceny s rýchlym dodaním. Lamely sú vyrobené z hliníkového profilu s prierezom v. Ak to okná neumožňujú, tieň si môžete zaistiť aj z vonkajšej strany.


Okrem neho však získate aj lepšiu tepelnú . V tradičnom poňatí plnia exteriérové žalúzie tieniacu a bezpečnostnú funkciu, v netradičnom poňatí sú architektonickým prvkom administratívnych budov a . Vyrábame, inštalujeme a servisujeme motory pre vonkajšie žalúzie. Ako svetovej jednotke nám veria majitelia novostavieb aj domov, ktoré práve prechádzajú .

Exteriérová - vonkajšia tieniaca technika, ako sú kvalitné nemecké vonkajšie hliníkové rolety, žalúzie , zipSCREEN. Spoločnosť ŽALUZIE NEVA je výrobcom produktov tieniacej techniky. NEVA ako jedny z mála na trhu ponúkajú vonkajšie aj vnútorné rohové riešenia.


Vonkajšia žalúzia S-spája výhody vonkajších žalúzií Z-a C-80. Nový typ vonkajšej žalúzie S-je schopný interiér flexibilne zatieniť a pri zavretí lamiel i . Exteriérové - vonkajšie žalúzie sú dobrou prevenciou proti nechcenému prehrievaniu priestorov (vytvárajú v interiéri tepelnú pohodu).

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts