Dienstag, 10. April 2018

Vonkajšie rolety

Vonkajšie plastové rolety sa vynikajúco osvedčili ako účinná ochrana voči vlámaniu, tepelná a zvuková izolácia okna. Ovládajú sa pomocou šnúry z interiéru, . Zachytávajú slnečné lúče ešte pred dopadom na sklo . Vonkajšie rolety sú vyrobené z kvalitných materiálov a odolajú aj nepriaznivým poveternostným vplyvom. Ak preferujete jednoduchý systém a funkčnosť, budú pre vás najvhodnejšie práve .

Pred prehriatím interiéru a zbytočným mrhaním peňazí na klimatizáciu dokážu ochrániť rolety aj vonkajšie žalúzie. Ideálne je, ak sa pre jedny . Predávame vonkajšie rolety na mieru online. Pod slovom rolety si mnohí z nás predstavia nevzhľadné a ošúchané látkové rolety z interiérov socialistických panelákov.


Moderné rolety , to je však niečo úplne . U roliet s podomietkovým boxom sú po ich vytiahnutí . Zistite si viac o našich vonkajších roletách tu.

V záujme ochrany Vášho domova si objednajte kvalitné hliníkové vonkajšie rolety s bezpečnostným balíkom. Zťažte prácu nezvaným hosťom! Naša firma Vám ponúka plastové a hliníkové vonkajšie rolety. Výhodou sú vodiace lišty s kefkami, ktoré zabezpečia bezhlučný chod roliet.


Množstvo farebných prevedení. Zlepšujú tepelno-izolačné vlastnosti okien. Ak chcete plne využívať ich prínosy, tak aj časová . Radia sa nielen medzi estetické doplnky, ale aj ako účinná ochrana . Predstavujú jeden z najstarších spôsobov tienenia okien. Skladajú sa z roletového panciera, ktorý tvoria spojené hliníkové alebo plastové.


V tomto článku sa dozviete, ako si vďaka vonkajším roletám môžete skvalitniť spánok a ako vás ochránia pred zlodejmi. Vyrábame, inštalujeme a servisujeme motory pre vonkajšie žalúzie. Ako svetovej jednotke nám veria majitelia novostavieb aj domov, ktoré práve prechádzajú . Diaľkové ovládanie roliet so smartphonom alebo ovládačom.


Na kľúč dodáme pohon do súčasných roliet, alebo nové rolety s pohonom.

Exteriérové rolety najvyššej kvality vám prináša spoločnosť Ekoprofil. Elegantné a praktické riešenie zatmenia izieb od pravých odborníkov. Dajú sa využiť nielen ako ochrana proti . Vonkajšie hliníkové rolety izolujú od vonkajšieho hluku a chránia Váš domov.


Poskytujú výborné zatemnenie priestorov. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Tepelná izolácia je zaručená použitím najlepších materiálov, tj.


Vonkajšie (exteriérové) rolety sú v dnešnej dobe veľmi rozšíreným typom tieniacej techniky. Svoju popularitu získavajú najmä vďaka ich výnimočnej vlastnosti .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts