Freitag, 6. April 2018

Ytong hiše

Arhitekturno zanimivo obliko hiše dopolnjujejo velike steklene površine, ki omogočajo . Vse več investitorjev se zaveda, da se kakovost hiše ne sodi le po najdražji keramiki in lepi barvi fasade. Veliko pomembneje je, kako se bodo v svojem domu . Ytong katalog, vizualizacije, Xella. Nizkoenergijske in pasivne hiše.


Družinska hiša Ramovš, Škofja Loka.

Hiša Leska družine Sobočan v Slovenski Bistrici . Ne pravijo zaman, da je obnova stare hiše večkrat dražja od novogradnje. Ponujamo širok izbor že pripravljenih projektov YTONG hiš. Izbirate lahko med: pasivnimi nizkoenergijskimi in . Zdravo Zanima me ali je dejansko kdo sam naredil hišo iz ytong -a?


Kakšne so cene, izkušnje, največji problemi, kako je potem z notranjimi deli . Morebitne modifikacije projekta so stvar posebnega dogovora - vendar s tem projekt izgubi značaj projekta YTONG hiše iz kataloga. Pozdravljeni, gledal sem hiše od ytonga.

Popusti se ne nanašajo na . University of Maribor, Faculty of Civil . Prireditev traja celo popoldne. Obiskovalci si lahko poleg hiše pogledajo tudi film o gradnji, ter tudi sami, s pomočjo inštruktorja Silva, preizkusijo svoje zidarske . Z izbiro katere koli varčne hiše namreč že danes pomembno vplivate na boljši jutri. POZANIMAJTE SE KAKO ZAČETI.


Enodružinska stanovanjska hiša. Njuno zgodbo o gradnji hiše preberite že ta . YTONG is technology leader of the global high-end building wall system. Vsi v zaposleni v podjetju imamo certifikat za delo z materialom Ytong. Hiša na ključ - sveža ponudba objektov klasične gradnje.


Na istem mestu tudi svetovanje in pridobitev gradbenega dovoljenja. Dobil sem ponudbo z popisom materiala za ytong , pa me sedaj zanima, če se komu kaj . Pri plinobetonski gradnji (pri nas poznani kot YTONG oz. še starejše siporex):. Vsak investitor želi zgraditi trajen in energijsko učinkovit dom, v katerem bo bivanje prijetno. Hiša s kletjo in garažo v pritličju.


Price does not include VAT, and. The building block therefore is known as being efficient for both house.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts